Här står jag och duger för all framtid!

Updated: Jun 20, 2019
Jag håller på att lyfta! Jag har varit nersjunken länge utan att jag förstått det. Nya människor i mitt liv får mig att förstå och berättar för mig att jag fastnat i andras mentala lägen så jag själv harvat i det jag inte ska harva i. Sjukpensioneringen blev oxå något som jag kom att se som mitt fall. Det gjorde mig ledsen och låg. Att samtidigt bli påmind genom andra om mina tillkortakommanden, särskilt det usla minnet och min dåliga koll på allt som passerar/t revy gjorde inte saken bättre.

🌸

Att tro på andras åsikter, särskilt de som själva ser sig som offer för omständigheter och andra människor, höll på att knäcka mig. De energier jag omgav mig med var just att jag inte dög. Det var just att den jag är inte var det omgivningen ville ha. Jag föll in i den trallen. Att fatta att det människor klagat på hos mig och krävt av mig faktiskt är det de inte heller själva kunnat leverera blev ett av mina uppvaknanden. Det andra blev min egen förnekelse och rättfärdigande av andra människors elakheter mot mig där jag faktiskt själv inte satt mina gränser att det inte är ok. Jag väntade tålmodigt på att andra skulle vilja samma som jag utan att jag själv insåg att det var så. Det gjorde mer än ont att inse att målbilden inte överensstämde.

Jag har gjort mycket tokigt i mitt liv men jag är inte mitt förflutna. Jag fick insikt i hur jag fastnat i det och harvat runt där som om det är kört på något sätt. Jag insåg oxå att mitt mindset där förgiftade mig. Det är tur att det är möjligt att välja om och göra något annat. Tänker inte banna mig för det. Tar tag i mitt istället, ett steg i taget och gör mitt bästa på nya sätt. Tänker lämna min skampersonlighet bakom mig. Det är dags att våga stå i ljuset! Vilken fin skola jag fått av åren sedan 2013. Jävligt smärtsamt mycket av det men jag är fortfarande kvar här och gör bättre och bättre för mig själv och andra. Ett steg i taget.

🌸

Påminns om att människors åsikter är just åsikter och om jag vill komma framåt, få något bra gjort och leva min dröm är det livsfarligt att fastna i andras åsikter. De som lever nära mig har åsikter om mig och jag lyssnar intensivt, mer än de säkert tror och uppfattar. Några av de som jag älskat mest kommer inte att vara med i min förändring och mitt görande framåt men jag tackar de för alltid för allt jag fått lära mig. Några andra i mitt liv får ta del av det. Jag känner mig nöjd och glad över det och mycket annat just nu.

🌸

Här i kulisserna händer det saker. Närmast i tur är det spännande och utmanade saker för mig på min arbetsplats där jag har mina aktivitetstimmar. Jag har varit med och gjort skillnad. Jag blir gladare när mina skills kan hjälpa och underlätta livet för olika entreprenörer. Jag tränar på många olika saker. Jag har bästa platsen att vara på och en boss som är guld värd! Hon har enormt stor känsla för människor och hon har förstått vad jag behöver och hur jag kan hitta rätt sammanhang för mig I hennes företag. Smart kvinna att inspireras av. Jag får utbilda mig trots att jag inte har ett intakt minne. Hon erbjuder mig kompetensutveckling trots svårigheterna med minnet och att jag inte klarar att delta full tid. Den inspirationen jag får de stunderna bär mig och jag får då känna att jag är med! Gemenskap och sammanhang jag inte känt på länge får jag nu ta del av. Tacksamheten badar jag i just nu!

🌸

Min väg tillbaka skulle jag aldrig säga. Tillbaka där jag var, dit vill jag aldrig mer. En ny väg stakas ut och jag börjar hitta min egen kraft och mitt eget ljus igen! Nu försöker jag hitta effektivisering 2.0 med en effektivisering för att se hur mycket jag klarar att åstadkomma på 25% som är arbetsträningen ett år framåt. Hur skall jag effektivisera och planera tiden?vad är bullshit och brus jag kan reducera och göra det allra bästa av min rehab.

Min rehab på 75% fortsätter resten av mitt liv och genom mitt lyft nu skall den omstruktureras och planeras om.

🌸

En grej som nu måste ordnas är att städning en gång i veckan nu kommer att bli av. Jag kommer planera om min matbudget och äta mycket enklare än jag gör och lägga pengar på städbolag istället. Detta för att jag inte klarar att både sköta hemmet och arbetsträna. Jag tänker inte skjuta mig i sank. Jag ska vara smartare än någonsin nu och lägga all energi på det roliga i livet.

Det måste gå. Min rehab kommer att innehålla både föreläsningar om hälsa och personlig utveckling fortsättningsvis oxå. Mitt mindset är livsviktigt för att läka. Målet är Tony Robbins Coachutbildning där den egna självbilden och den mentala hälsan är huvudsaken för att ens kunna ta in den. Läskigt är det men absolut nödvändigt. Den är dessutom i USA så bara det är en utmaning! Det här året blir tufft och bra. Spännande med utmaningar.

🌸

För övrigt lär det bli 5 veckor på Österåsen, lymfmassage 3 gånger i veckan, promenader och mer meditation. Min stora utmaning är vätskeintaget och att få i mig mat och tillskott när jag ska! Dessutom ska jag också låta mig själv vara ute massor detta år. Naturen ska få besök av mig mer än någonsin. En stubbe, en sten, havet och en stig. Det blir bra!

🌸

Jag är ok! Jag är till och med amazing på mitt sätt. Så här står jag och duger hela dagen idag! Vad gör du idag??

Contact: info@camillas.me